U nastavku teksta pogledajte zvaničnu objavu od Ventura Travel Agencije a tiče se polaska za Beograd predviđen 15.05.2015 ukoliko imate dodatnih pitanja kontaktirajte: 033 555 111

Predmet: obavijest putnika za polaske aranžmana za MAJ 2015. godine.
S obzirom da su se približili termini polazaka, obavještavamo Vas da pripremite svoje
dokumente i neophodne stvari. Također napominjemo sve putnike da provjere validnost putnih isprava (pasoša/Ličnih karti) i da iste moraju biti sa minimalnih 90 dana važenja od dana polaska iz BiH.

Polasci su predviđeni iz slijedećih

mjesta, prema satnici:

BUS 1 / BEOGRAD + NOVI SAD

DATUM: 15.05.2015. (PETAK)

  • Sarajevo, ZEMALJSKI MUZEJ – 08.00 sati,
  • Kakanj, Kameni zamak – 08.40 sati,
  • Zenica, BP Energopetrol (autobuska stanica) 09.10 sati,
  • Žepče, BP Energopetrol (na magistralnom putu) – 10.00 sati
  • Maglaj, BP Energopetrol – 10.30 sati,
  • Gračanica, shopping centar ETNA – 11.20 sati
  • Tuzla, BP Gazprom u Tuzli – 12.30 sati

KONTAKT BROJ VODIČA VTA 061 848 307 – Adnan– Ventura Travel Agency

Molili bismo sve putnike, da budu na zakazanim mjestima prije polaska na 20 minuta radi formalnosti ukrcaja i evidentiranja, izuzev destinacije Istanbul, gdje bi trebali biti 2 sata prije leta. Vodiči će biti dostupni na dan polaska za sve destinacije. Ukoliko bude bilo kakvih izmjena za polazak Doboj ili Sarajevo, putnici će biti obaviješteni blagovremeno. Vodiči ulaze  na lokaciji Sarajevo. Autobusi ulaze u tačno predviđeno vrijeme u ostale gradove. Ukoliko se dese kašnjenja ili slično, molimo putnike da budu strpljivi. Servisne informacije u vezi putovanja, kao i plan i program putovanja će uručiti vodič na svakom od putovanja. Savjetujemo svim putnicima da se utople i ponesu neophodne stvari i lične dokumente.

I naravno kao i uvijek obavezno ponijeti osmjeh na licu i dobro raspoloženje  .

NAPOMENA: Ukoliko dođe do promjena u vezi sa satnicom polaska u bilo kojem od gradova, vodič će Vas obavijetiti direktno prije polaska.

Lijep pozdrav i sretan put;

Polasci za Beograd